FlexSlider

Kiállunk Nahalka István mellett!

Tanítványai kiállnak Nahalka István mellett! Úgy érezzük, hogy mindenkinek joga kritikákat megfogalmazni a kormány oktatáspolitikájával szemben, függetlenül attól, hogy mennyi és milyen állami megbízást kapott. 

Nem hagyhatjuk, hogy hiteles, szeretett oktatóink a kormány primitív és bunkó lejáratókampányának célpontjává váljanak. Rétvári Bencének nyilvánvalóan fogalma sincs arról a szellemi, kutatói teljesítményről, amellyel a most kipécézett tanárunk járult hozzá a magyar oktatási rendszerrel, neveléstudományokkal kapcsolatos ismereteinkhez és nota bene az oktatás méltányosságával kapcsolatos kérdésekhez. Azt számonkérni, hogy valaki szakmai feladatot lát el pénzért, ráadásul úgy, hogy közben kiáll a szakmai elképzelései és az általa vallott szakmai értékek mellett - gyomorforgató.

Tiszteljük, hogy tanárunk, vállalva a kormány lejárató kampányának hátrányait is képes kiállni véleménye, és meggyőződése mellett, egy méltányos, demokratikus oktatás reményéért.

Galéria: 
Kulcsszavak: 

Hozzászólások

Köszönöm. De tényleg! :-)

Szakmai, tehát empirikus (tapasztalaton alapuló) véleményt szakértő szakmájának bármilyen jelenségéről írhat, amire felkérik. Írhatja úgy, hogy kifejti, károsnak tartja az egészet. De úgy is, hogy nem ért egyet vele, és ha már megvalósítják, az általa leírt módokon a legkevésbé káros. Megtaláltam egy 2014-es tanulmányát az interneten, abban az első esetet fejti ki.

Talán ez a legelkeserítőbb: "azt számonkérni, hogy valaki szakmai feladatot lát el pénzért, ráadásul úgy, hogy közben kiáll a szakmai elképzelései és az általa vallott szakmai értékek mellett - gyomorforgató."

Nahalka István kivételes személyiségű tanárom volt a Bölcsészkaron. Nem voltak sokan ilyenek. Különleges érzékenységet és komolyságot tanusított a tantárgya iránt, ilyenek sem sokan voltak. Hatalmas, modern szakmai tudással rendelkezik, aki emberileg is nagy formáumú. 

Új hozzászólás

Filtered HTML

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA

Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Kép CAPTCHA